coaching & individuele therapie
Breininzicht

Studietherapeute


Therapeutische begeleiding van het studieproces. 


Leer samen te werken met je brein. Inzicht in je brein zal ervoor zorgen dat je betere resultaten kan behalen en dit in minder tijd en met meer plezier.


Studietherapie: 55 euro voor 1uVoor kinderen en jongeren


Ziet u als ouder de bomen door het bos niet meer, mist je kind een leerattitude, heeft het faalangst, weet het niet hoe aan een taak te beginnen.


Dan kan u zeker hiervoor bij mij terecht.

Maak van het studiegebeuren een mooi iets

en beperk de stress die een moeilijke leersituatie op de thuissituatie kan hebben. Tevens kan er ook met het kind een gesprek worden aangegaan over zijn bekommernissen, angsten, vragen en doelen.


Ademhalingstechnieken, relaxatietechnieken, visualisties, rollenspel, therapeutische gesprekken, ... kunnen worden aangewend tijdens deze sessies en dit op maat van jouw kind.


Samen komen we er zeker uit.


Ook voor volwassenen:

Zit u aan de hogeschool of universiteit en komt de hoeveelheid leerstof op je af zonder dat je weet hoe aan te pakken? Stel je uit omdat je faalangst hebt of gewoon omdat je niet weet hoe te starten? Aarzel niet langer en boek een sessie voor meer inzicht in de werking van je brein en zorg er zo voor dat jullie een superteam worden. Uitstellen zal nergens toe leiden, aanpakken en starten wel.